Hoe een horeca overkapping uw omzet gaat boosten

08/04/2020

Als eigenaar of zaakvoerder van een horecazaak bent u op zoek naar mogelijkheden om uw omzet te vergroten. Zeker in de huidige situatie waar er minimaal 1,5 meter tussen de tafels dient te worden gewaarborgd. Door een upgrade van uw horeca terras zorgt u voor een duurzame oplossing waarvan uzelf en uw gasten optimaal plezier aan beleven. In deze blog vertellen wij u waarom het upgraden van uw terras met een horecaoverkapping meer dan de moeite waard is. 

lamellenoverkapping horecaterras

Een horeca overkapping zorgt voor de perfecte sfeer

In de zomer is het terras voor veel horecaondernemers dé omzetmaker. Hoe mooier en sfeervoller het terras, hoe meer het gasten uitnodigt er plaats te nemen. En voor uw gast is niets aantrekkelijker dan de sfeer van een vol terras. Uw terras is niet alleen functioneel, het is het visitekaartje van uw horecazaak. Met een sfeervolle terrasoverkapping, het juiste terrasmeubilair en het juiste aanbod van gerechten en drankjes maakt u uw zaak tot een bijzondere plek waar uw gasten heerlijk ontspannen en onbezorgd genieten.  Want dankzij een terrasoverkapping bent u niet afhankelijk van het weer. Indien u bovendien de overkapping verrijkt met glazen schuifwanden, maakt u uw terras bovendien geschikt om iedere dag van het jaar plezier aan te beleven.
Horeca vouwdak oplossing op maat

Met een horeca overkapping kunt u uw terras vier seizoenen lang benutten

Heerlijk op het terras zitten onder het genot van een lekker hapje en drankje. Het weer in de Benelux laat dit niet altijd toe. Met een pergola hoeft het weer echter geen spelbreker te zijn. Ongeacht de weersomstandigheden kunnen u gasten genieten van het terras. Ieder seizoen opnieuw. Met de horeca overkappingen van Palmiye Benelux geniet u een isolerend effect. Daardoor kunt u op de hele warme dagen de hitte weghouden van uw terras. En tegelijkertijd houdt u de warmte vast op koudere (winter)dagen. Daarnaast biedt een overkapping bescherming tegen wind en regen. Des te meer in combinatie met windschermen of glazen schuifwanden. Dit alles zorgt ervoor dat uw gasten vaker en langer van uw horeca terras genieten. Het resultaat? Meer capaciteit en de kans om het hele jaar door meer omzet te genereren.


Een horeca overkapping van Palmiye Benelux maakt uw horeca terras flexibel. Zo genieten uw gasten niet alleen bescherming tegen regen en wind. Wanneer uw gasten naar de zon snakken, opent u de overkapping eenvoudig. Palmiye Benelux heeft een uitgebreid assortiment aan vouwdaken en lamellen overkappingen die met een afstandsbediening aangestuurd kunnen worden. Zo biedt u uw gasten te allen tijde de ideale terrasomstandigheden.
Glazen wanden in horeca gelegenheid

Met een horeca overkapping maakt u optimaal gebruik van de beschikbare m2

Als zaakvoerder wilt u uw beschikbare vierkante meters zo effectief mogelijk benutten. Zeker nu. Het is daarbij van belang om de juiste keuzes te maken met betrekking tot meubilair en de indeling. Tegelijkertijd biedt een horeca overkapping de mogelijkheid om deze vierkante meters buiten zo optimaal mogelijk te benutten. Afhankelijk van de beschikbare ruimte biedt Palmiye Benelux verschillende soort oplossingen. Zo verkopen wij ‘hangende’ overkapping systemen zoals het Panorama vouwdak wanneer u uw terras niet wilt afbakenen met staanders.
Horeca oplossing op maat

Wellicht heeft u een zeer groot oppervlak dat u zou willen overkappen. In dat geval bieden wij tevens speciale overkapping systemen die tot wel 250m2 kunnen overkappen. Een voorbeeld hiervan is het Gala vouwdak. Of wellicht heeft u een terras waarbij u moet werken met verschillende hoeken. Dankzij het modulaire systeem van onze Skyroof overkappingen kunnen wij u helpen bij het overkappen van grotere of afwijkende terras afmetingen.
Horeca lamellendak boven terras

Verdien uw investering terug

Creëer met een horeca terrasoverkapping een gezellige, beschutte en sfeervolle plek, waar uw gasten tot rust komen. Ongeacht het weer, de temperatuur of het jaargetijde. En doordat u uw ruimte optimaal benut, geniet u volop van deze investering. Sterker nog: door de extra omzet die u maakt, verdient u deze investering zo terug. En u maakt uw horeca terras meer waard.
Horeca overkapping vouwdak

Palmiye is dé partner voor uw horeca terras

Bent u nieuwsgierig wat Palmiye Benelux voor uw horecagelegenheid kan doen? Neem gerust contact op. Door onze ervaring binnen de horecawereld, vertalen wij uw vraag naar een oplossing op maat.  Uiteraard bent u van harte welkom bij het experience center van Palmiye Benelux in Pelt. Wij ontvangen u met plezier en laten u onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden beleven. Onze specialisten denken graag met u mee. Wanneer u dit formulier invult, nemen wij spoedig contact met u op.