Inspirerende horecaterrassen van over de hele wereld

09/08/2020

In 2020 blijkt het horecaterras belangrijker dan ooit. Het biedt namelijk extra ruimte én daardoor meer plek voor gasten. Zeker nu de 1,5 meter economie langer aanhoudt dan aanvankelijk gedacht. Daarbij is het ook van belang om onderscheidend te zijn ten opzichte van uw concurrenten en uw gasten een fijne plek en sfeer te bieden. In deze blog willen we u graag inspireren met horecaterras ideeën van over de hele wereld.

Australië: Het horecaterras op het dak van Fonda Windsor in Melbourne

Fonda is een geliefde keten met Mexicaanse gerechten in Australië. Deze vestiging in Melbourne heeft een eetruimte op het dak en beschikt over met een Gala vouwdak. Door het vouwdak is dit terras te allen tijde een fijne plek voor de gasten. Zo worden gasten op dit terras regelmatig vermaakt met een filmavond op zitzakken, een leuk feestje of een lekker diner.

Turkije: Adembenemend uitzicht op het terras van het Lokma cafe

Aan de rand van Istanbul vindt u het Lokma café. Een café met uitzicht op de rivier de Bosporus. Deze rivier loopt loopt dwars door de stad en scheidt Azië van Europa. Het Lokma cafe is voorzien van meerdere Skyroof Plus lamellendaken, waardoor de lichtinval en ventilatie op het terras gemakkelijk geregeld kan worden. Dit in combinatie met de Mediterrane sfeer van het restaurant maakt dit een uniek terras met alle luxe gefocust op het comfort van haar gasten.

Noorwegen: De unieke sfeer van het terras van de MILK Bar & lounge in Ålesund

De MILK Bar & Lounge bevindt zich aan een oude veerbootkade. Op het terras van deze bar genieten gasten van het prachtige uitzicht terwijl ze worden verwend met heerlijke cocktails. De combinatie van de locatie in het Brosundet kanaal én de glazen vloer laat de gasten van het uitzicht zowel boven als onderwater genieten. Een unieke plek. Door het flexibele Gala vouwdak biedt MILK haar gasten zowel een sfeervol binnen- als buitenterras, afhankelijk van het weer.

Egypte: Het luxe, verfijnde en stijlvolle terras van het Le deck restaurant in Cairo

Dit stijlvolle restaurant, dat zachtjes drijft op de Nijl, heeft de meest bevoorrechte locatie van alle restaurants in Caïro. De unieke locatie in combinatie met een moderne en unieke inrichting maakt dit terras een bezoek meer dan waard. De open keuken zit in het midden van het restaurant waardoor de gasten ten alle tijden kunnen zien hoe de verfijnde gerechten in de keuken bereid worden. Het terras van dit unieke restaurant is overkapt met meerdere Skyroof Plus lamellen daken. Daardoor kan het restaurant, op basis van de wensen van de gasten, delen van het terras in de zon zetten en delen in de schaduw. Zo bieden ze voor alle gasten de perfecte plek.

Turkije – Het Reji event terras van het Kalyon hotel in Istanbul

Het Reji terras is een unieke en toonaangevende locatie voor speciale evenementen in Istanbul. Een terras gebouwd in de oude tabaksfabrieken uit het Ottomaanse tijdperk. De locatie laat haar gasten de geschiedenis van Istanbul ervaren. Door het Gala vouwdak is deze locatie zowel in de zomer als in de winter dé plek voor bruiloften, zakelijke evenementen en feesten.

 

Amerika – Het ML&T terras in hartje New York

Een openlucht terras midden in New York. Een terras met een klassieke en elegante uitstraling biedt gasten een mooie plek om te dineren of een spectaculaire locatie voor een event. Zeker omdat gasten vanuit het terras 360 graden zicht hebben. Dit terras heeft een Silver vouwdak waardoor gasten er 356 dagen per jaar kunnen genieten van het geweldige uitzicht op de skyline van Manhattan.

 

UK – Terras met Italiaanse sferen bij Piccolino in Ilkley

Piccolino serveert alleen de meest verse seizoensproducten die pure Italiaanse smaken weerspiegelen. The Roof Garden met het Crown vouwdak is de perfecte plek om buiten te dineren bij regen of zonneschijn terwijl je geniet van het uitzicht op de Ilkley Moors en The White Wells! Gasten kunnen op vrijdag- en zaterdagavond genieten van live dj-sets op het dak.

 

Palmiye Benelux als de perfecte horeca partner

We kunnen ons voorstellen dat u door deze blog inspiratie heeft opgedaan voor uw eigen horecaterras. Palmiye staat graag voor u klaar én denkt graag met u mee. Door onze lange ervaring met horecaterrassen zijn wij overtuigd dat onze kennis én kwalitatieve producten ook uw zaak naar een hoger niveau kunnen tillen. Nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op!