Waarom goede zonwering op kantoor onmisbaar is

08/31/2020

Nog niet ieder kantoorpand beschikt hierover: zonwering. Zeker tijdens warme en zonnige dagen kan dat hinder opleveren. Het kwik loopt aardig op in uw kantoor, het beeldscherm van uw computer is slecht zichtbaar, u heeft een verminderde concentratie en vervolgens komt u vermoeid thuis na zo’n warme dag op kantoor. Wellicht herkent u zich in dit beeld? Gelukkig is dit te voorkomen door de juiste zonwering voor uw kantoorpand aan te schaffen. In deze blog leest u meer over de voordelen van de juiste zonwering op kantoor.

De voordelen van zonwering op kantoor

Verhoging productiviteit

De gehele dag de zon op uw kantoorraam zorgt voor warmte binnen. De kans is groot dat u begint te zweten, of sterk de behoefte heeft aan verkoeling. Bovendien zorgt te veel warmte ervoor dat de productiviteit wordt verlaagd. De hele dag zon direct op het raam betekent warmte, en van enorme hitte worden we loom. De juiste zonwering op kantoor zorgt voor een aangenamere temperatuur wat de productiviteit juist weer ten goede komt.

Flexibiliteit

Stelt u zich eens voor. U zit in de flow, en nèt op dat moment draait de zon, waardoor u haast verblind wordt. Naast dat dit erg vervelend is, kan het ook klachten opleveren wanneer er te lang in het zonlicht wordt gekeken. Op die momenten wenst u bescherming tegen de zon. Gelukkig zijn zonweringsoplossingen tegenwoordig eenvoudiger te bedienen dan ooit. In de meeste gevallen is zonwering voor kantoor automatisch bedienbaar. Bijvoorbeeld via een afstandsbediening of via zon- en windsensoren. In dit laatste geval heeft u er helemaal geen omkijken meer naar, doordat de zonwering zich aanpast aan de weersomstandigheden. Zo blijft u in de flow.

Duurzame oplossing

Bedrijven zijn er steeds meer mee bezig; duurzaamheid. Het scheiden van afval en het voorkomen van onnodig papierwerk staat bij menig organisatie hoog op de agenda. Zonwering op kantoor is dan ook een duurzame oplossing. Doordat de ramen afgeschermd worden tegen de zon, wordt de juiste temperatuur op kantoor gemakkelijker behouden. De airco hoeft daarmee minder hard te werken in tegenstelling tot voorheen.

Moderne uitstraling

Zonweringen kunnen voorzien worden van een strak en modern uiterlijk. En ze zijn beschikbaar in allerlei kleuren en maten. Kortom: u heeft een breed palet aan keuzes, waarmee het zonnescherm geheel aansluit op uw kantoorpand.

Reclamemiddel

De zonwering kan direct worden voorzien van een reclame uiting, waarmee uw onderneming extra in de picture komt. Plaats bijvoorbeeld uw slogan of uw logo op de zonwering, zoals bij de optionele volant van het platinum zonnescherm. Zo is het voor de voorbijgangers ook direct duidelijk wat voor bedrijf in het pand zit. Een perfecte manier dus voor extra naamsbekendheid van uw bedrijf.

Voor welk soort zonwering op kantoor kies ik?

Bij woningen is er vaak de keuze tussen een screen, een uitvalscherm of een zonnescherm. Voor een kantoorpand die de hoogte in gaat, is een screen te adviseren. Toch liever een wat meer uitgesproken uitvalscherm? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar de Pente van Palmiye. Voor welk type wering u ook kiest, één ding is zeker: met de zonweringsmogelijkheden van Palmiye Benelux bent u verzekerd van bescherming tegen de zon. En dat is juist net wat gewenst is tijdens het werk. Palmiye Benelux denkt graag mee met uw zakelijke vraagstukken omtrent zonwering. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.