Een terrasoverkapping voor de horeca: welke prijzen horen daarbij?

10/26/2023

Als horeca-ondernemer hebt u natuurlijk een visie voor uw bedrijf. U bent passioneel als het gaat om uw hotel, café of restaurant en u wilt niets liever dan uw gasten een uitstekende ervaring bieden. Maar uiteraard bent u er niet met het gevoel dat u uw klanten een prettige middag of avond hebt bezorgd: u wilt omzet draaien en het liefst natuurlijk winst maken. U kunt passie en pragmatiek echter uitstekend combineren, door uw horecabedrijf te laten voorzien van een luxe terrasoverkapping voor de horeca. De prijzen zijn, laten we gelijk duidelijk zijn, afhankelijk van veel verschillende factoren. Wel weten wij, dat het de investering zeker waard kan zijn.

Vraag hier de inspiratiegids voor de horeca aan


Bereken de toename van uw omzet

Om te bekijken of een terrasoverkapping voor de horeca en de prijzen die daarbij horen voor uw onderneming rendabel zijn, kunt u zelf een eenvoudige berekening maken. Bekijk eens hoeveel zitplaatsen uw terras bevat en hoeveel dagen u uw gasten op dit moment op uw terras kunt bedienen. Stelt u zich nu eens voor dat u deze hoeveelheid gasten een groter gedeelte van het jaar op uw terras kunt ontvangen, enkel door uw terras te laten overkappen. Kiest u bijvoorbeeld voor een overkapping met zijwanden, dan neemt de hoeveelheid dagen dat u gebruik kunt maken van de extra zitplaatsen op uw terras significant toe.


Een terrasoverkapping voor de horeca is maatwerk

We zouden u hier graag meteen willen vertellen wat een terrasoverkapping kost, maar het is onmogelijk om voor een terrasoverkapping voor de horeca prijzen te noemen die voor ieder terras hetzelfde zijn. Er moet immers rekening gehouden worden met een aantal variabelen, zoals:

  • De locatie van uw terras
  • Het formaat van uw terras
  • Welke overkapping u precies wenst
  • Of u uw overkapping wil laten voorzien van uitbreidingen en extra’s
Een terrasoverkapping voor de horeca kent prijzen die afhankelijk zijn van wat uw wensen zijn en wat er mogelijk is voor uw onderneming.


De vele mogelijkheden van een horeca terrasoverkapping

Bij Palmiye bieden wij u verschillende horeca oplossingen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor lamellendaken voor de horeca, vouwdaken voor de horeca of oriënteer u eens op glassystemen voor de horeca, waarmee u het terrasseizoen nog meer kunt verlengen. Alleen u kunt bepalen welke terrasoverkapping voor de horeca en dus welke prijzen bij uw onderneming passend zijn. Maar wat u oo kiest: u kiest gegarandeerd voor een uitbreiding die uw onderneming ten goede kan komen.


Een terrasoverkapping voor de horeca? Prijzen bespreken we meteen.

Hebt u interesse in een terrasoverkapping voor de horeca? Prijzen horen dan geen geheim te zijn. Bespreek uw wensen en we kijken samen met u wat de mogelijkheden zijn; uiteraard met transparantie over de investering die u doet. Samen met u ontwikkelen we een passende buitenruimte, die de sfeer ademt van uw bedrijf. U zult zien dat uw gasten graag terugkeren, wanneer u kiest voor een overkapping die aansluit bij uw visie. Wilt u graag meer weten over een terrasoverkapping voor de horeca, prijzen en mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op. Onze experts zitten klaar om al uw vragen te beantwoorden.