Een winterterras voor de horeca

Bijna elke horeca-onderneming heeft een terras. We kunnen dus wel stellen dat een terras een essentieel onderdeel is van elke horecagelegenheid. Uw gasten kunnen zich tot in de late uurtjes vermaken in de buitenlucht, terwijl ze van een hapje en een drankje genieten. In de winter is het weer echter grillig. Kou en neerslag zorgen ervoor dat u waardevolle zitplaatsen en dus omzet verliest. Daarom is het verstandig uw overkapping uit te breiden met een van de vele extra opties die uw gasten beschermen tegen kou en regen. Of u nu kiest voor lamellen overkappingen of vouwdaken, u kunt uw gasten zelfs tijdens de koudere seizoenen een aangename tijd op uw terras laten doorbrengen.

Laat gasten voor uw terras kiezen

Met een winterterras heeft u een streepje voor op de concurrent, die zijn terras enkel in de zomer openstelt. U bent onderscheidend, waardoor u gasten aantrekt die op zoek zijn naar een comfortabele buitenruimte. Een winterterras voor de horeca is een teken van de kwaliteit en de gastvrijheid die u wilt bieden en kan uw gasten overtuigen voor uw locatie te kiezen. Door u bijtijds te oriënteren op de mogelijkheden van een winterterras voor de horeca, zet nu net dat stapje extra in de richting van het bedienen van uw gasten. Uw terras wordt een aantrekkelijke bestemming, gedurende het hele jaar.

Bekijk voorbeelden

Horeca vouwdak oplossing op maat

Bescherm uw gasten tegen kou en neerslag

Een overkapping biedt bescherming tegen alle weersomstandigheden. In de zomer kunt u zorgen voor voldoende schaduw en koelte. Als de dagen korter worden, kunt u dankzij uw overkapping een winterterras voor de horeca ontwikkelen. Uw gasten kunnen nog steeds comfortabel buiten zitten. Ongehinderd door regen, wind of kou, kunnen uw gasten langer in uw zaak verblijven.

Glazen schuifwanden

Hoewel een overkapping al zorgt voor gedegen isolatie, moet een winterterras voor de horeca meer beschutting bieden. Verrijk daarom uw overkapping met glazen schuifwanden. Deze slanke en elegante uitbreiding van uw pergola houdt wind en kou buiten, terwijl uw gasten nog steeds kunnen genieten van het uitzicht vanaf uw terras. UIteraard kunt u uw glazen wanden van deurgrepen laten voorzien. Ook behoort een zijspie die de schuine hoek tussen glazen wand en dak afdicht tot de mogelijkheden. U kunt daarnaast de panelen aan de zijkant laten voorzien van borstels, die voor een optimale bescherming tegen tocht zorgen.

Verstelbaar glazen windscherm

U kunt verder kiezen voor een verstelbaar glazen windscherm. Dit windscherm gebruikt u binnen, als een tussenwand, zodat u de warmte vast kunt houden. Daarnaast kunt u dit windscherm buiten laten plaatsen, zodat uw terras niet alleen beschermd is tegen geluid en hitte, maar ook tegen neerslag en wind. Door het schuifsysteem kunt u de hoogte eenvoudig instellen. Dit kan zelfs automatisch, zodat u er tijdens drukke momenten geen omkijken naar heeft.

Vraag de gratis inspiratiegids aan

Een sfeervolle ambiance met een winterterras voor de horeca

Winterse sfeer

Een overkapping met glazen schuifwanden zorgt natuurlijk voor beschutting. Maar een winterterras voor de horeca is meer dan dat. U kunt een winterse sfeer creëren, die warmte en gezelligheid uitstraalt. Kies voor geïntegreerde ledverlichting in uw pergola, die u met één druk op de knop zo kunt instellen dat u de juiste hoeveelheid licht op uw terras heeft. Daarbij kunt u voor de juiste sfeer zorgen door gebruik te maken van de juiste materialen. Creëer een unieke ruimte, waar uw gasten zich prettig en ontspannen zullen voelen.

Zorg voor knusse warmte

U kunt onder uw overkapping heaters laten installeren, die zorgen voor een aangename temperatuur op uw terras. Heaters geven een aangename warmte, die zorgt voor dat rozige gevoel, dat perfect aansluit bij de wintertijd. Verwen uw gasten nog eens extra, door bijvoorbeeld zachte dekens voor ze neer te leggen. Deze kunnen over hun schoot leggen of om zich heen slaan. Serveer een heerlijke, warme drank en til de winterse horeca-ervaring naar een hoger niveau. Met een knus en gezellig winterterras is de horeca klaar voor de kou.

Verleng het terrasseizoen

Een winterterras is voor de horeca misschien wel een must te noemen. U verlengt het terrasseizoen, waardoor een overkapping ook in de winter een waardevolle toevoeging is voor uw horecabedrijf. Een winterterras biedt bescherming tegen kou, neerslag en wind en het creëert een sfeervolle omgeving, die het knusse gevoel van de winter benadrukt. En dit alles zonder af te doen aan het uitzicht van uw zaak. Met een goed doordacht winterterras voor de horeca kunt u uw gasten een mooie buitenruimte bieden, waar ze in alle comfort kunnen genieten van heerlijk tafelen. En dat zonder hinder te ondervinden van het weer. Heeft u interesse in een van de horeca-oplossingen van Palmiye Benelux? Wij voorzien u graag van gratis advies of een offerte.

Previous slide
Next slide

Vrijblijvend contact opnemen?

Onze accountmanagers staan voor u klaar om u te begeleiden en u te voorzien van informatie en advies op maat. Of u nu op zoek bent naar een oplossing voor uw horecabedrijf, hotel of evenementenlocatie: wij hebben de perfecte terrasoplossing voor u. Maak vandaag nog een afspraak en laat ons u inspireren met de meest luxe en hoogwaardige buitenruimte-oplossingen die Palmiye Benelux te bieden heeft.