Luxe overkapping

Beschikken over buitenruimte en in staat zijn om van deze buitenruimte te kunnen genieten, is al een luxe op zich. De luxe overkappingen van Palmiye zorgen ervoor dat u dag in dag uit en het hele jaar door, optimaal gebruik kunt maken van deze luxe. Ze bieden bescherming tegen alle krachten van de natuur en voegen comfort, privacy en sfeer aan uw buitenruimtes toe.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van luxe overkappingen

Luxe overkappingen van Palmiye worden helemaal op maat volgens uw wensen en behoeftes samengesteld. Of u nu enkel op zoek bent naar meer zonwering in uw tuin, of een luxe overkapping zoekt die uw terras in de koudere maanden in een gezellige wintertuin kan omtoveren: wij beschikken over de juiste oplossing in alle denkbare maten, kleuren en uitvoeringen.

De pergola’s van Palmiye zijn uitgerust met een lamellendak dat voor iedere stand van de zon voor een perfecte lichtinval en zonwering kan zorgen, en dit terwijl de warme lucht gemakkelijk door het dak kan ontsnappen. Bij een plotse regenbui of tijdens de koude wintermaanden heeft u de lamellen in een handomdraai op een wind- en waterdichte stand gezet. Zelfs aan waterafvoer is gedacht tijdens het innovatieve designproces van onze oplossingen voor buitenruimtes. Dit geldt trouwens ook voor de zonwering van Palmiye, die in allerlei uitvoeringen een uitstekende bescherming tegen zon en regen biedt.

Bepaal zelf wat luxe voor u is

Het grote aanbod van opties voor de luxe overkappingen van Palmiye stellen u in staat om zelf te bepalen hoe luxe in uw buitenruimtes eruit moet zien. Heeft u liever een pergola met lamellendak, wel of niet inschuifbaar, of prefereert u een zonwering met de keuze uit verschillende kwaliteitsvolle doeken? Wilt u screens aan de zijkanten om uw privacy te waarborgen en waarmee u ook tijdens een laagstaande zon optimaal van uw buitenruimte kunt genieten? Onze producten worden op maat gemaakt en helemaal aangepast aan de afmetingen van uw tuin. Door de mogelijke keuze uit alle RAL-kleuren kunt u uw pergola helemaal aanpassen aan uw woonomgeving, of juist voor een schitterend opvallend contrast zorgen.

Een echte luxe overkapping stelt u ook in staat om ‘s avonds of in de winter van uw buitenruimte te genieten. Ledverlichting in de randen of in de lamellen zorgen voor sfeervolle avonden buiten en dankzij lamellen of screens aan de zijkanten bent u optimaal beschermd tegen wind, regen of meekijkers. De glazen schuifdeuren kunnen uw pergola op koudere dagen in een wintertuin veranderen en zo uw woonruimte het hele jaar door vergroten.

Kies voor kwaliteit en duurzaamheid

Een luxe overkapping moet vooral een kwaliteitsproduct zijn dat lang meegaat. De luxe overkappingen van Palmiye zijn gemaakt van de meest duurzame materialen zoals aluminium en roestvrij staal. Innovatie en deskundigheid hebben er in de laatste 20 jaar ervoor gezorgd dat wij wereldmarktleider op het gebied van luxe overkappingen geworden zijn. Onze klanten genieten van:

Een persoonlijke benadering voor en na de verkoop
Uiterst duurzame kwaliteitsproducten
Vakmanschap en innovatie
100% maatwerk
CE-certificering

Zelf zijn wij zo overtuigd van de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten dat wij alle overkappingen inclusief motoren met 5 jaar garantie leveren. Waar wacht u dus nog op? Neem contact met ons op en bekijk ons aanbod in onze showroom in Pelt, of vraag een vrijblijvende offerte aan.