Pergola met lamellen

Als u het hele jaar door en bij ieder weer van uw buitenruimte wilt genieten, dan biedt een pergola met lamellen een uitstekende uitkomst. Pergola’s met lamellendaken bestaan er in verschillende uitvoeringen en prijsklassen. In ons aanbod is dus ook de pergola met lamellen te vinden die het beste bij uw wensen past.


Geef uw buitenruimte een eigen microklimaat

Een pergola met een lamellendak heeft het grote voordeel dat de lamellen volledig kantelbaar zijn. Hierdoor kunt u op ieder moment van de dag voor een perfecte lichtinval onder uw pergola zorgen. Meer nog, door de kantelbare lamellen houdt u het zonlicht tegen, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat de warme lucht door de openingen kan ontsnappen. Hierdoor houdt u ook op hete zomerdagen de temperatuur op een aangenaam niveau. Op de horizontale stand sluiten de lamellen perfect op elkaar aan, waardoor u bij regen gewoon verder in het droge van uw buitenruimte kunt genieten.


Personaliseer uw pergola met lamellen helemaal volgens uw wensen

Een pergola met lamellen kan helemaal volgens uw wensen worden aangepast. Om de pergola perfect aan de grootte van uw terras aan te passen, wordt iedere pergola met het nodige maatwerk gemaakt en geleverd. Een pergola en ook de lamellen zijn in alle RAL-kleuren te verkrijgen. Maar u heeft nog meer opties bij het samenstellen van uw droompergola: geniet bijvoorbeeld van de lange zomeravonden door het installeren van ledverlichting. Doordat de ledstrips zowel in de rand als ook in de lamellen zelfs verwerkt kunnen worden, creëert u zo een unieke sfeer onder uw pergola. Voor meer privacy en een betere bescherming tegen wind en weer of een laagstaande zon kunt u ook lamellen of screens aan één of meerdere zijdes van uw pergola laten installeren. Zelfs glazen schuifdeuren zijn mogelijk. Op deze manier geniet u in de zomer op een comfortabele manier van de buitenlucht, en heeft u in de winter een beschermde wintertuin.


Gemakkelijk te bedienen en onderhoudsvriendelijk

Onze pergola’s worden met de beste materialen gemaakt en zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Materialen zoals roestvrij staal en het lichte, maar zeer sterke aluminium zorgen ervoor dat onze pergola’s er prachtig en tijdloos uitzien en heel lang meegaan. Geluidsarme motoren met afstandsbediening zorgen ervoor dat u de lamellen in een handomdraai op de juiste stand gebracht heeft.


Waarom een pergola van Palmiye?

Palmiye werd in 1998 opgericht en is uitgegroeid tot wereldmarktleider op het gebied van gemotoriseerde terrasoverkappingen, glaswanden en zonweringen. Bij onze oplossingen voor buitenruimtes kunt u altijd rekenen op:

Een persoonlijke benadering
100% maatwerk
Duurzame producten
Topkwaliteit
Producten met CE-certificering
5 jaar garantie

Wilt u ook vaker profiteren van uw buitenruimte en daarmee uw levenskwaliteit verbeteren? Laat u dan door onze producten inspireren en kom langs in onze showroom in Pelt. Vraag ook gerust een vrijblijvende offerte aan.