PALMIYE BENELUX: BUITENGEWOON BELEVEN

Buitengewoon beleven. Iedere dag van het jaar opnieuw. Voorzien van alle comfort. Palmiye Benelux biedt designvolle oplossingen op maat, waardoor u zo aangenaam mogelijk kunt genieten van uw tuin. Beleef bijzondere momenten met uw gezin, met uw familie en vrienden. Beleef buiten bij uw eerste koffiemoment bij het ochtendgloren, tot lang na het ondergaan van de zon. Met de gemotoriseerde terrasoverkappingen, glaswanden en zonweringsproducten hoeft u niets te missen. Dat geldt niet alleen voor u als consument, maar ook voor uw horecaonderneming of andere zakelijke projecten.

HISTORIE

In het jaar 1998 wordt het eerste fundament gelegd van Palmiye in Istanbul. Destijds richtte het bedrijf zich op de bouwsector. Het is het jaar 2002 wanneer het bedrijf naamsbekendheid krijgt bij de overkappings- en zonweringsspecialisten. In dat jaar weet Palmiye namelijk het grootste zonweringsproject ter wereld te realiseren in Noorwegen. In de tijd erna stort het bedrijf zich volop in onderzoek en ontwikkeling van de mogelijkheden rondom buitenleven. Deze periode resulteert in het jaar 2004 tot de ontwikkeling van de eerste elektrisch aangestuurde terrasoverkapping. Het betekent tevens het startsein voor continue verbetering en ontwikkeling. In 2006 leidt dat tot de toevoeging van een terrasoverkapping geschikt voor alle seizoenen in een jaar. Daar blijft het echter niet bij. In 2010 ontwikkelt het bedrijf glazen schuifwanden als verrijking van iedere terrasoverkapping. Inmiddels is Palmiye wereldmarktleider op het gebied van gemotoriseerde terrasoverkappingen, glaswanden en zonweringen. Bekijk een een luxe overkapping bij ons.

HOOFDVESTIGING INSTANBUL

Palmiye verkoopt in meer dan 95 landen over de hele wereld. De waarden van de verschillende culturen, gecombineerd met unieke architectonische concepten vormden een bron van inspiratie voor Palmiye en haar producten. Illustrerend hiervoor is het jaar 2014, wanneer de minister van Wetenschap, Technologie en Industrie uit Turkije de ‘Best Design’ award uitreikt voor de Storexy collectie zonweringen. Deze award staat symbool voor het continue ontwikkelende en innovatieve karakter van Palmiye. Het hoofdkantoor met alle noodzakelijke bedrijfstakken bevindt zich in Istanbul. Daar worden dan ook alle unieke maatwerkproducten van Palmiye Benelux gefabriceerd. Met ruim 25 ingenieurs blijft Palmiye onderscheidende en innoverende producten ontwikkelen, die de visies en inspiraties van architecten en ontwerpers tot leven brengen.