Het Satin-S vouwdak: strak en minimalistisch, met verfijnd design

03/15/2022

Minimalistisch bouwen kunt u overal terug zien. En hoewel deze moderne stijl simplisme uitstraalt, is dat zeker niet het geval. Sterker nog, om deze look te kunnen waarborgen wordt vaak creatief naar oplossingen gezocht. Zo ook bij de nieuwe Satin-S vouwdak overkapping. We leggen u graag uit wat dit nieuwe vouwdak zo bijzonder maakt.

Het nieuwe luxe
Satin-S vouwdak heeft een verfijnd en strak design. Tegelijkertijd is het van alle moderne gemakken voorzien. Dus alle luxe en comfort zonder af te doen aan de strakke look.
 

Innovatief horizontaal profiel

Een klassieke overkapping wordt meestal schuin wordt geplaatst in verband met de afwatering van het regenwater. De  Satin-S pergola vangt met de rechte horizontale structuur van het dak op een innovatieve onzichtbare manier het regenwater op in het horizontaal profiel. Daarmee behoudt u die kenmerkende moderne strakke look van uw huis en tuin.  


Met elk weertype een gewenste stand

Het geautomatiseerde uitschuifbare PVC vouwdak zorgt voor voldoende schaduw op zonnige dagen. Met de afstandsbediening regelt u dat er op een regenachtige of winterse dag volledige beschutting te vinden is. Optimaal van de zon in de tuin genieten? Dat kan ook! U schuift met een simpele klik op de knop het vouwdak open. Zo geniet u maximaal van het zonlicht en de warmte. 

Perfecte ambiance op elk moment van de dag

En daar houdt het niet op! In de avond als het donker wordt kunt u met de app op uw smartphone of met de afstandsbediening de LED verlichting activeren. Deze is variërend in te stellen van heldere verlichting tot sfeervol dimlicht voor een perfecte ambiance op elk moment van de dag. 

Satin-S
Moderne luxe Satin-S vouwdoek

Overal in de tuin

De Satin-S kan vrijstaand of aan de muur gemonteerd worden. Dat betekent dat hij overal in de tuin geplaatst kan worden. Verkrijgbaar in alle RAL kleuren en hij kan uitgebreid worden met vele extra opties zoals glazen schuifwanden voor een tuinkamer, screens, een lichtstraat of Louvre panelen. Helemaal naar uw wensen aan te passen dus. 

Bent u gek op strakke lijnen en minimalisme, maar geniet u ook graag van het buitenleven en wilt u tevens het maximale uit uw tuin halen, zonder iets af te doen aan de look van uw huis? Dan is de Satin-S luxe overkapping waarschijnlijk de overkapping voor u! Neem gerust contact op en informeer naar een Palmiye Benelux verkooppunt bij u in de omgeving.