Waarom deze tijd van het jaar perfect is om glaswanden aan uw pergola toe te voegen

11/24/2020

De zomer is voorbijgevlogen en de avondschemering nadert steeds vroeger. Het is herfst. U heeft de afgelopen maanden optimaal genoten van uw tuin dankzij uw pergola. Met weer en geen weer was het buiten beleven nog nooit zo aangenaam geweest. Deze buitengewone momenten wilt u het liefst zo lang mogelijk doortrekken. Glaswanden aan uw pergola toevoegen is dan een ideale oplossing. Juist nu, in de herfst. In onze blog leest u waarom precies.

Naast droog ook windvrij van uw tuin genieten met glaswanden

Met een pergola was u al verzekerd van droog in uw tuin genieten. Een heerlijke barbecue of een aangename avond, waarbij u met ondergaande zon nog lang buitengewoon beleefde. Onder uw veranda. Nu de wind steeds heviger wordt, is er de behoefte om uw pergola te sluiten. En om te toveren tot een tuinkamer met glazen schuifwanden.

Flexibiliteit met een buitenkamer

Niets is zo onvoorspelbaar als het weer. Dit is in de zomer zo, maar in de herfst nog meer. Het toevoegen van glaswanden aan uw pergola zorgt voor flexibiliteit. U bent namelijk zelf in charge of u geniet van uw pergola, of van een tuinkamer. De glazen schuifwandsystemen van Palmiye Benelux zijn eenvoudig te openen en te sluiten. Voelt u een briesje wind terwijl u buiten een boek leest? Sluit het glassysteem eenvoudig. En wanneer er sprake is van een aangename oktoberzon: open de wanden eenvoudig en voilà.

Waarom juist nu glaswanden?

In de zomer is de wachttijd voor een schuifsysteem vaak langer. Dit door de grote vraag aan pergola’s en glaswanden en lange montagetijden. Juist nu, in de herfst wilt u zo snel mogelijk profiteren van een glassysteem. Ga dus zeker in deze tijd op zoek naar informatie of vraag een offerte op. Dan kunt u ieder moment tot aankoop overgaan en geniet u snel van een tuinkamer.

Diverse oplossingen

Een van de grootste voordelen van de glaswanden van Palmiye Benelux is dat het ruimtebesparende oplossingen zijn. U heeft geen last van deuren die naar binnen of buiten draaien en hoeft dus geen gedeelte van uw tuin vrij te houden. Het schuifsysteem is in verschillende varianten verkrijgbaar: Het verstelbare glazen windscherm is een systeem over de volledige breedte van uw terras. Hierdoor is het mogelijk om enkel de onderkant van uw pergola af te sluiten. Een glazen schuifwand is een horizontaal schuifsysteem waarbij u de wanden naar één kant kunt schuiven. Of helemaal kunt sluiten. Een ideale oplossing wanneer u een tuinkamer wil creëren, terwijl u het contact met uw tuin blijft behouden.

Enthousiast geworden?

Mocht u na het lezen van deze blog enthousiast zijn geworden over het toevoegen van een glazen schuifwand aan uw pergola. Vraag dan een offerte aan of neem contact  met ons op.