Elektrische overkapping

Een pergola, vouwdak of een andere zonwering verlengt uw binnenruimte naar buiten en laat u extra lang van uw buitenruimte genieten. Kiest u voor een elektrische overkapping, dan vergroot u ook nog eens het bediencomfort en de sfeer onder de overkapping. Als horecaondernemer kunt u er met een elektrische overkapping bovendien met een handomdraai voor zorgen dat uw gasten ook van uw tuin blijven genieten op een hete zomerdag, bij een plotse regenbui of na zonsondergang.

Gratis inspiratiegids aanvragen

Eenvoudig genieten van elk weertype

De pergola’s van Palmiye zijn voorzien van elektrisch bedienbare lamellendaken. Dankzij de geluidsarme motoren van Somfy kunt u de lamellenstand in een handomdraai veranderen en zo op ieder moment van de dag voor een optimale lichtinval zorgen. De lamellen houden dan het zonlicht tegen en de openingen tussen de lamellen zorgen ervoor dat de warme en soms zelfs hete lucht onder het dak kan ontsnappen. Zo creëert u uw eigen aangename microklimaat onder uw pergola.


Kies het model dat bij jou past

Ook de vouwdaken en zonwering van Palmiye zijn elektrisch bedienbaar en kunnen gemakkelijk met een afstandsbediening op de optimale stand gezet worden. Zet uw vouwdak helemaal open en geniet van het buiten zijn of laat het dak helemaal uitvallen voor een optimale zon- of regenwering. Ook alle standen daartussen zijn uiteraard mogelijk.


Van ledverlichting tot verwarming

Elektrische overkappingen bieden veel meer mogelijkheden dan een overkapping alleen. Doordat deze overkappingen elektrisch zijn, kunnen ze bijvoorbeeld van ledverlichting of zelfs hele ledlichtstraten voorzien worden. Ook verwarming of elektrisch bedienbare screens aan de zijkanten voor meer privacy of tegen de laagstaande zon zijn een optie.

De kwaliteit en garantie van een wereldmarktleider

Palmiye is uitgegroeid tot wereldmarktleider op het gebied van elektrische pergola’s, vouwdaken en zonwering. U kunt bij ons altijd rekenen op:

– Een persoonlijke benadering
– Maatwerk
– Duurzame producten die lang meegaan
– Kwaliteitsproducten met CE-certificering
– 5 jaar garantie

Bent u op zoek naar een elektrische overkapping voor uw privétuin of horecazaak, dan heeft u in Palmiye de ideale partner en leverancier gevonden.

Specifieke oplossingen voor de horeca

Aangezien wij 100% maatwerk leveren, zijn wij ook in staat om de perfecte oplossing te creëren voor de buitenruimte van uw horecazaak en andere openbare gelegenheden zoals strandtenten of sportclubs. Kleur, materialen en afmetingen van het door u gekozen model kunnen helemaal aan uw behoeftes en wensen worden aangepast. Laat u op onze horecapagina alvast inspireren door de vele mogelijkheden.

Geniet het hele jaar door van uw tuin

Buitenleven is gezond. Wacht dus niet langer en begin nu uw buitenruimtes dankzij onze elektrische overkappingen te verbeteren. Onze oplossingen zorgen ervoor dat u iedere dag veel vaker van uw tuin kunt genieten, en dit het hele jaar door. En voor horecaondernemers betekenen onze oplossingen vooral één ding: meer omzet.

Neem dus nu contact met ons op voor een afspraak in onze showroom of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag verder.

Vraag direct een offerte aan