Palmiye op een geslaagde Polyclose beurs

09/15/2022

Op 31 augustus, 1 en 2 september was Palmiye te bewonderen op Polyclose 2022 in Gent. Deze beurs stond in het teken van alle ontwikkelingen op het gebied van raam-, deur- en geveltechniek. Uiteraard kon Palmiye hierbij niet ontbreken. Met Pieter Coupillie, account manager van Palmiye Benelux, blikken we terug op een geslaagde beurs.

Buitengewoon beleven

Pieter steekt van wal: “Het was mooi om drie dagen lang met collega’s dit event mee te maken. Ik genoot van de vele ontmoetingen met gasten op de beurs. Met aandacht heb ik ze veel kunnen vertellen over de technische details. Het is dan leuk elkaar te vinden op eenzelfde passie en op inhoud contact te maken met elkaar.”

Inmiddels is Pieter ruim anderhalf jaar werkzaam bij Palmiye en geniet volop van de wijze waarop het bedrijf ‘buitengewoon beleven’ mogelijk maakt. “Ik ben enthousiast over Palmiye vanwege de sterke combinatie van styling, eenvoud en hoogwaardige kwaliteit. Dit was ook te zien op de beurs. Door te kiezen voor een paar van onze pergola’s, creëerden we focus. Dat werd gewaardeerd door de bezoekers.”

Mooie reacties

Het resulteerde dan ook in enthousiaste reacties van bezoekers op de Polyclose. Pieter: “Ik ontving veel mooie reacties, met name over de strakke lijnen, maar ook over de technische kant. Zo waren klanten bijvoorbeeld te spreken over de profielen en het feit dat we dubbelzijdig aluminium gebruiken.


Pieter spreekt van een geslaagd evenement: “Van te voren had ik als missie om mensen te verleiden ons product beter te leren kennen. Dat is aardig gelukt. Ik kijk er nu al naar uit een vervolg te geven aan de ontmoetingen die ik had. Want, ook daar gaat buitengewoon beleven over voor mij.”


Nieuwsgierig hoe het eruit zag op de stand van Palmiye Benelux? Gelukkig hebben we de beelden nog. Bekijk hieronder onze after movie voor een sfeerimpressie.