Pergola met schuifdak

Iedereen weet dat buitenlucht gezond is. Daarom is het belangrijk dat u optimaal gebruik kunt maken van uw buitenruimte. Een pergola met schuifdak is de ideale oplossing om bij ieder weer en in ieder seizoen van uw buitenruimte gebruik te kunnen maken. Dit product is in staat om u tijdens de hete zomermaanden tegen het zonlicht te beschermen en op koelere dagen u juist maximaal van het zonlicht te laten genieten. De daken zijn uiterst weerbestendig waardoor u zelfs bij een regenbui van uw tuin kunt blijven genieten.

Inspiratiegids aanvragen

Kies het schuifdak dat bij u past

Een pergola met schuifdak kan in verschillende uitvoeringen besteld worden. Er zijn pergola’s met een schuifdak uit lamellen of met een hoogwaardig doek. Bij een schuifdak met lamellen is de bijna oneindige flexibiliteit het grote voordeel. U kunt het schuifdak bijvoorbeeld dicht laten door de lichtinval via het kantelen van de lamellen te reguleren. Zo zorgt u er ook voor dat de warme lucht onder het dak kan ontsnappen en u zelfs in de hete zomermaanden altijd een aangename temperatuur onder uw pergola behoudt. Door het lamellendak helemaal open te zetten, geniet u dan weer van een maximaal gevoel van vrijheid en ‘buiten zijn’. Maar ook een pergola met schuifdak uit hoogwaardig doek biedt veel flexibiliteit en voordeel. De doeken zijn weerbestendig en ook aan waterafvoer is er gedacht. Pergola’s met doek bestaan er in allerlei vormen en afmetingen waardoor ze zowel voor privégebruik als voor uw horecazaak uiterst geschikt kunnen zijn.


Kies voor een pergola van een marktleider op dit gebied

Bij Palmiye kunt u altijd rekenen op de hoogste kwaliteit als het om pergola’s en andere oplossingen voor buitenruimtes gaat. Wij zijn niet voor niets uitgegroeid tot marktleider voor terrasoverkappingen. Met onze profiteert geniet u van:

Jarenlange ervaring in het maken van pergola’s
Persoonlijke benadering en individueel advies
Maatwerk om helemaal aan uw behoeftes te kunnen voldoen
Topkwaliteit met gebruik van de meest duurzame materialen
5 jaar garantie op alle producten

Door voor een pergola met schuifdoek van Palmiye te kiezen, bent u dus altijd verzekerd van de hoogste beschikbare kwaliteit en de beste klantenservice voor en na de verkoop.


Een unieke pergola, speciaal voor u op maat gemaakt

Bij Palmiye wordt iedere pergola helemaal op maat volgens de afmetingen en benodigdheden van uw tuin gemaakt. Voor de kleur kunt u kiezen uit alle RAL-kleuren. Voor iedere pergola bieden wij trouwens een grote keuze uit optionele toevoegingen, die uw buitenruimte nog verder kunnen perfectioneren. Denk aan sfeervolle ledverlichting of zelfs lichtstraten of screens aan de zijkanten om de laagstaande zon tegen te houden. Onze producten zijn dankzij motoren met afstandsbediening en het gebruik van stevige en duurzame materialen uiterst gebruikersvriendelijk en gemakkelijk te onderhouden.

Wil u meer weten over onze pergola’s met schuifdak? Neem dan contact met ons op om onze pergola’s in de showroom van een dealer bij u in de buurt te bekijken. Wij helpen u graag verder bij het maken van de juiste keuze om uw buitenleven te verbeteren.