Vakantie in eigen tuin dankzij de oplossingen van Palmiye

07/15/2020

Op een verre reis gaan zit er deze zomer helaas niet in. Grote kans dat u een zogeheten staycation viert. Met uw woning als vertrekpunt voor een zomervakantie. Echter, willen de weersomstandigheden niet altijd meewerken. Zonde wanneer u door neerslag gedwongen wordt naar binnen te verplaatsen… In deze blog leest u hoe u met de oplossingen van Palmiye een onvergetelijke en zorgeloze vakantie in eigen tuin creëert.

Comfortabele tuin

Stelt u zich eens voor. Al weken heeft u een heerlijke barbecue op de planning staan. Vrienden of familie die ernaar uitkijken. De voorbereidingen zijn getroffen. U besluit de weer applicatie te openen. En u ontdekt: een regenbui op komst. Een perfecte oplossing waarmee uw barbecue niet in het water valt, is een pergola. Neem de Skyroof Prestige. Deze pergola met lamellendak is uitermate geschikt voor alle weersomstandigheden. De lamellen kunnen gekanteld maar ook geheel geopend worden. Hierdoor schuiven alle lamellen naar een zijde van de pergola. Ideaal wanneer u liever van het zonlicht wilt genieten. Mocht het toch gaan regenen in dit dak eenvoudig te sluiten en geniet u bescherming tegen de regen.

Sfeervolle omgeving

Tijdens uw vakantie wilt u alles los kunnen laten en in het hier en nu leven. De juiste verlichting draagt hieraan bij en bepaalt direct de sfeer in uw tuin. Prettig aan de pergola’s van Palmiye is dat de verlichting te integreren is in de overkapping zelf. Hierdoor creëert u het ideale licht dat perfect aansluit op het hier en nu. Zonder gedoe met losse kabels en draden. Zo sluit u een heerlijke vakantiedag in eigen tuin af met een goed boek onder uw sfeervolle pergola. Of u geniet in goed gezelschap van een mooie zomeravond. Belangrijk bij het kiezen van een pergola is tevens dat de juiste sfeer wordt doorgetrokken naar uw exterieur. Palmiye weet hoe doorslaggevend de vorm en afwerking van een pergola hierin is. De vouwdaken zijn verkrijgbaar in allerlei variaties, geheel passend bij uw wensen. Van een rond tot horizontaal lopend dak. Bent u graag gegarandeerd van een onbelemmerd zicht met de voordelen van een pergola? Bekijk dan eens het Marine vouwdak

Alle seizoenen genieten

Wellicht bent u niet gebonden aan de schoolvakanties en heeft u juist in het laagseizoen een vakantie in het vooruitzicht. Ook dan is een vakantie in eigen tuin aan te raden. De pergola’s van Palmiye zijn geschikt voor alle seizoenen in het jaar. Zelf bepaalt u in welke vorm u geniet van uw overkapping, met een open of juist gesloten dak. Daarnaast zijn alle overkappingen uit te breiden met glaswanden. Zodra het frisser wordt, kunnen de glazen schuifwanden gemakkelijk gesloten worden waardoor u weer en wind de baas bent. Zo geniet u van een vakantie in uw tuin, iedere dag van het jaar. U kunt ook genieten van uw tuin met een pergola met lamellen of een pergola met schuifdak.

Een zinderende zomervakantie

Krijgt u zin in een zinderende zomervakantie in uw tuin? En bent u nieuwsgierig naar de oplossingen van Palmiye Benelux? Volg ons dan op Facebook of  vraag onze brochure aan.